Hatice

Hatice

Disable Preloader

Ionic Detox

Detox är det engelska ordet för avgiftning. FotDetox fotbad är en metod som hjälper kroppen att starta en utrensningsprocess av gifter och slaggprodukter som samlats på insidan.
Detox fotbad hjälper till med rening, så att kroppens egna organ kan fungera bättre.

FotDetox är en elektrolytisk process som frigör stora mängder negativa joner under behandlingen. De negativa jonerna absorberas av kroppen via fotens porer. När jonerna kommit in i kroppen fungerar de som extremt kraftiga antioxidanter. De neutraliserar de fria radikalerna så att de kan avlägsnas från kroppen. Avgiftningsprocessen fortsätter i 2-3 dygn efter enbehandling.

Bambubältet med infraröd värme värmer upp vävnader lokalt och ökar cirkulationen.
Behandlingen pågår under 30 minuter med fötterna eller händerna i ett varmt och skönt bad, då man kan passa på att koppla av och ha det bra.

Iconic detox får du hjälp med att rena din kropp från toxiner, slags produkter och tungmetaller. Genom detox blir man piggare, får klarare tankar och minns bättre. Man blir mer sällan förkyld och allergiska besvär minskar. För dig med glutenintolerans kan du uppleva reducerade symptom. Man får förbättrat och jämnare humör, man får mjukare, mindre torr och smidigare hud, man får starkare hår och naglar, upplever mindre problem med gaser, magont och svullen buk, upplever mindre smärta av olika arter och ledverk eftersom inflammation i kroppen minskar, svullnader går ner eller försvinner, eksem förbättras igenom att rensa kroppen ifrån dessa toxiner.

Drick mycket vatten före, under och efter behandlingen!